Edition: International | Greek

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum: “Opportunities & Challenges”

Το 9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum “Opportunities & Challenges”, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Divani Caravel Hotel σε συνεργασία με το NASDAQ και το New York Stock Exchange

Από: EBR - Δημοσίευση: Δημοσίευση: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

μέγεθος [–] [+]
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση των σημερινών τάσεων και προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας στις κύριες αγορές βασικών προϊόντων, της ενέργειας και της ναυτιλίας. Θα συζητηθούν επίσης τα κρίσιμα ζητήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένων των γεωπολιτικών και διαρρυθμιστικών εξελίξεων, καθώς και η τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου και η πρόσβαση σε κεφάλαια.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση των σημερινών τάσεων και προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας στις κύριες αγορές βασικών προϊόντων, της ενέργειας και της ναυτιλίας. Θα συζητηθούν επίσης τα κρίσιμα ζητήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένων των γεωπολιτικών και διαρρυθμιστικών εξελίξεων, καθώς και η τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου και η πρόσβαση σε κεφάλαια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Νέα & Εκδηλώσεις

Η ελληνική ναυτιλία παραμένει σημαντική αποτελώντας πάνω από το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου στόλου. Παρά τις ασταθείς αγορές και την οικονομική ύφεση, οι Έλληνες επαγγελματίες της ναυτιλίας προσαρμόζονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, αναζητώντας την ανάπτυξη καθώς και  καινούργιες ευκαιρίες. 

Η ναυτιλία είναι η αρτηρία του παγκόσμιου εμπορίου μέσω της οποίας μεταφέρεται το 90% των εμπορευμάτων και η ελληνική ναυτιλία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΔΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση των σημερινών τάσεων και προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας στις κύριες αγορές βασικών προϊόντων, της ενέργειας και της ναυτιλίας. Θα συζητηθούν επίσης τα κρίσιμα ζητήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένων των γεωπολιτικών και διαρρυθμιστικών εξελίξεων, καθώς και η τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου και η πρόσβαση σε κεφάλαια. Επίσης οι συζητήσεις θα εξετάσουν τους τρόπους χρηματοδότησης από τη τραπεζική αγορά, από τη κεφαλαιαγορά και από άλλους εναλλακτικούς μηχανισμούς και πηγές χρηματοδότησης.

2018 CAPITAL LINK GREEK SHIPPING LEADERSHIP AWARD 

Το "2018 Capital Link Greek Shipping Leadership Award" θα δοθεί στους αδελφούς Λασκαρίδη: κ.κ. Πάνο Λασκαρίδη Πρόεδρο, European Community Shipowners Associations; Διευθύνοντα Σύμβουλο, Lavinia Corporation/Laskaridis Shipping Co. Ltd. και Αθανάσιο Λασκαρίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Lavinia Corporation, Lavinia Enterprises Limited and Laskaridis Shipping Company Ltd.

Το βραβείο απονέμεται ως αναγνώριση της μοναδικής και εκτεταμένης συμβολής τους στην Ναυτιλία και στην Ελλάδα. Η συνεισφορά τους είναι τεράστια στην ναυτιλιακή βιομηχανία η οποία επιτυγχάνεται τόσο μέσα από την πολυετή προσωπική τους συμβολή, όσο και από την συλλογική προσπάθεια όλης της οικογένειας. 

TARGET AUDIENCE

Το Ετήσιο Capital Link  Shipping Forum στο 9ο έτος διοργάνωσης του, ελκύει σταθερά  πάνω από 1,200 συνέδρους και είναι γνωστό για την μεγάλη συμμετοχή από στελέχη εισηγμένων  και ιδιωτικών ναυτιλιακών εταιρειών. Το συνέδριο απευθύνεται  σε ένα υψηλού επιπέδου ακροατήριο εφοπλιστών, θεσμικών επενδυτών, αναλυτών, συμβούλων επενδύσεων, επενδυτικών και εμπορικών τραπεζιτών και χρηματιστών, διαχειριστών πλοίων, μεσιτών πλοίων, ναυλωτών, ασφαλιστών, εμπειρογνωμόνων Ναυτικής Τεχνολογίας, νηογνωμόνων,  επενδυτών  εμπορικών τραπεζών, αναλυτών, οικονομολόγων,  δικηγόρων, οικονομικών συμβούλων και οικονομικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΠΑΝΕΛ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

The Global Commodity, Energy & Shipping Markets
New Regulations & Compliance Affecting Shipping 
Digitalization & Cybersecurity
Marine Digitalization and the Future of Risk
Navigating Chinese Port Inspections
Sanctions Compliance in an Uncertain World - A Guide for Shipowners, Charterers and Financiers
The Future of Shipping
Global Maritime Clusters – Competitive Advantages & Business Development Opportunities
Consolidation & M&A in Shipping 
Bank Finance 
New & Alternative Sources of Finance for Shipowners 
Private Equity 
Capital Markets 
Industry Challenges & The Road Map Ahead 

Ευρώπη

Το σχέδιο Juncker υπερβαίνει τον αρχικό επενδυτικό στόχο των 315 δισ. EUR

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) έχει κινητοποιήσει 335 δισ. EUR πρόσθετων επενδύσεων σε όλη την ΕΕ από τον Ιούλιο του 2015. Το σχέδιο Γιούνκερ έχει σαφή αντίκτυπο στην οικονομία της ΕΕ και έφερε επανάσταση στον τρόπο χρηματοδότησης της καινοτομίας στην Ευρώπη

Οικονομία

Απαιτείται ριζική φορολογική τομή

Το φορολογικό μας σύστημα εν ολίγοις είναι ένα αίσχος!

Γνώμη

Τι με νοιάζει ρε φίλε, τι σου αρέσει εσένα;

Από: EBR

Μου αρέσουν τα ανθισμένα λαγκάδια και τα βουνά της Ελλάδας. Μου αρέσει η Φτέρη από όπου κρατάει η σκούφια μου και τα μονοπάτια της, η απόλυτη ησυχία της τα βράδια και το αηδόνι που κελαηδάει δίπλα στη Ζουρέικη βρύση

Περιοδικό

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 2/2018 2018

Τρέχον Τεύχος

2/2018 2018

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

All contents © Copyright Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2018. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron