Edition: International | Greek

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

Τί ηγεσία θέλουμε;

Ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 11ο CEO Summit, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 στο Grand Hyatt Athens

Από: EBR - Δημοσίευση: Δημοσίευση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

μέγεθος [–] [+]


Ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της επιστήμης, της τέχνης και του αθλητισμού θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 11ο CEO Summit, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16:00 στο Grand Hyatt Athens. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το φετινό CEO SUMMIT της ΕΕΔΕ αποτελεί ένα σύγχρονο forum συζήτησης και προβληματισμού πάνω στα στοιχεία εκείνα που προσδιορίζουν και καθορίζουν τους αυριανούς ηγέτες στον πολιτικό, επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, οικονομικό και κοινωνικό στίβο. 

Ιδιαίτερα σήμερα, στη μετά τα μνημόνια εποχή, οι ηγέτες, σε κάθε πεδίο, έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν: να σηματοδοτήσουν και να καθοδηγήσουν τη νέα στρατηγική στόχευση της χώρας και τη νέα διακυβέρνηση, σε ένα πρωτόγνωρο, νέο περιβάλλον με σημαντικές προκλήσεις. Αυτό το σύνθετο, νέο περιβάλλον προσπαθεί να φωτίσει το 11ο CEO Summit της ΕΕΔΕ με τη βοήθεια των διακεκριμένων ομιλητών του.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 χρόνων, το CEO Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια, ένα συνέδριο θεσμός, που συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης αντίληψης για την ηγεσία σε όλους τους τομείς, καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.

Αναλυτικά οι εργασίες του συνεδρίου:

Στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου, ο κ Δημήτρης Α. Μαύρος, Μέλος ΔΣ της MRB Hellas ΑΕ, θα παρουσιάσει την Έρευνα: «Τι ηγεσία θέλουμε;». Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει, με συντονίστρια την κα Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρίας People for Business και Γενική Γραμματέας της ΔΕ του ΤΗΓΕ, θα συμμετάσχουν οι κκ Θοδωρής Παπαλουκάς, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής και Χρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου, θα συμμετάσχουν οι κκ Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, PLAISIO Computers ΑΕΒΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΕΒΕΑ και Βασίλης Φουρλής, Εκτελεστικός Πρόεδρος, Όμιλος Φουρλή. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Ανδρίτσος.

Στη τρίτη ενότητα του συνεδρίου, θα συμμετάσχουν οι κκ Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, και Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας & Βουλευτής Β’ Αθηνών. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Αθανάσιος Έλλις, Διευθυντής, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αγγλόφωνη έκδοση.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει από τους κκ Νικόλαο Βασιλείου, Πρόεδρο ΔΕ του ΤΗΓΕ και Γρηγόρη Ταπεινό, Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΕΔΕ. Επίσημος ομιλητής του συνεδρίου είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, κ. Δημήτρης Λιγνάδης. 

Ευρώπη

Η ΕΕ πρέπει να αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Τουρκία

H Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων ζήτησε εκ νέου την επίσημη παύση των ενταξιακών συνομιλιών και τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας στη βάση μιας αποτελεσματικής εταιρικής σχέσης

Οικονομία

Προοπτικές και προσδοκίες της Λιανικής για το 2019

Ο κλάδος της λιανικής από τους κατ εξοχήν δυναμικούς κλάδους - πυλώνες της ελληνικής Οικονομίας με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης , κάτι που επιβεβαιώνεται εξάλλου και από την πτωτική πορεία του δείκτη ανεργίας στο 21,7%

Γνώμη

Ο πελατειακός καπιταλισμός και οι επιλογές του

Από: Athanase Papandropoulos

Μοναδικό μέλημα των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, είναι η διακίνηση ενός προσοδοθηρικού γι’ αυτούς συστήματος, από το οποίο όμως δεν αντλούν πλέον τα ίδια οφέλη που αντλούσαν

Περιοδικό

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 4/2018 2018

Τρέχον Τεύχος

4/2018 2018

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

All contents © Copyright Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2019. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron