Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Ανάλυση

Ο Γιάννης Πανούσης μάς δικαιώνει

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας αυτά που πολλοί γνωρίζουν αλλά λίγοι θέλουν να καταγγείλουν

Από: Athanase Papandropoulos - Δημοσίευση: Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα, όμως, ο πρώην υπουργός και επιφανής εγκληματολόγος ανοίγει μεγάλες παρτίδες. Απέναντί του δεν έχει μόνον το οργανωμένο έγκλημα. Έχει, κυρίως, την πολιτική στήριξη αυτού του οργανωμένου εγκλήματος.
Σήμερα, όμως, ο πρώην υπουργός και επιφανής εγκληματολόγος ανοίγει μεγάλες παρτίδες. Απέναντί του δεν έχει μόνον το οργανωμένο έγκλημα. Έχει, κυρίως, την πολιτική στήριξη αυτού του οργανωμένου εγκλήματος.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Εμπόριο ναρκωτικών,  εκβιασμοί, ληστείες τραπεζών, απαγωγές επιχειρηματιών αλλά και δολοφονίες, είναι το μπουκέτο των δραστηριοτήτων στις οποίες επιδίδονται αρκετά μέλη της «πρώτης φοράς Αριστερά». 

Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κ. Γ.Πανούσης πριν αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, με το «κράτος των Εξαρχείων» απέναντί του, το έργο του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο. 

Σήμερα, όμως, ο πρώην υπουργός και επιφανής εγκληματολόγος ανοίγει μεγάλες παρτίδες. Απέναντί του δεν έχει μόνον το οργανωμένο έγκλημα. Έχει, κυρίως, την πολιτική στήριξη αυτού του οργανωμένου εγκλήματος. Οι δε αρθρώσεις του τελευταίου πάνε βαθιά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα αντιδράσουν τα βοθρολύματα που θα έλθουν στην επιφάνεια. Η Δικαιοσύνη είναι πρόθυμη να τού συμπαρασταθεί; Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρύτανης είχε δεχθεί παλαιότερα επίθεση κουκουλοφόρων, που είναι η ομάδα κρούσεως των βοθρολυμάτων. 

Τώρα τί θα γίνει;

Οι καταγγελίες Πανούση ανοίγουν μία απαγορευμένη συζήτηση, η οποία ήδη φέρνει στο προσκήνιο την απίθανη διαφθορά και αχρειότητα μέρους του πληθυσμού τούτης της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Η Αρχή της Ηδονής (The Pleasure Principle)

Από: EBR

Οι πόλεμοι για διασκέδαση δεν κερδίζονται

Ευρώπη

Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη διεκδικεί η Ελλάδα

Οικονομία

Η εξειδίκευση από τη Νίκη Κεραμέως για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ

Η εξειδίκευση από τη Νίκη Κεραμέως για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ

Πώς διαμορφώνονται οι μηνιαίες απολαβές, αναλυτικά παραδείγματα 

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron