Edition: International | Greek

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

British American Tobacco Hellas: «Κορυφαίος Εργοδότης» σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η εταιρεία βραβεύεται για 11η συνεχή φορά για την στρατηγική ανθρωπίνου δυναμικού της

Από: EBR - Δημοσίευση: Δημοσίευση: Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

μέγεθος [–] [+]

Την τιμητική διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» απέσπασε η British American Tobacco Hellas ως επιβράβευση για την πάγια δέσμευσή της να δίνει προτεραιότητα στους εργαζομένους της και να εξασφαλίζει γι’ αυτούς ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. 

Για τη British American Tobacco Hellas σημαντικό παράγοντα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον της ως εταιρεία αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της και αυτό αντανακλάται και στη διάκριση αυτή. Η εταιρεία δεν επαναπαύεται και επενδύει σταθερά στη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης. 

Δίνοντας έμπρακτα αξία στον τομέα της απασχόλησης στην Ελλάδα, δημιουργεί ευκαιρίες, ενισχύει τον ενθουσιασμό και το πάθος κάθε εργαζομένου, παρέχοντας ελευθερία και καλλιεργώντας την υπευθυνότητα σε όλα τα στελέχη της. Στο πλαίσιο αυτό, 100 εργαζόμενοι της BAT Hellas συμμετέχουν ενεργά στις πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς της εταιρείας στην ελληνική κοινωνία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάκριση «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη 2018» αποτελεί την ενδέκατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία επτά χρόνια για τις πολιτικές που εφαρμόζει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο. 
 
Η διάκριση δίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute, το οποίο επιβραβεύει εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους. Τα αυστηρά κριτήριά του περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση βέλτιστων εργασιακών πρακτικών, την παροχή εργασιακών παροχών και προνομίων, την υποστήριξη στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων και την εσωτερική ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας, με στόχο τη δέσμευση και συμμετοχή των εργαζομένων στο όραμα της εταιρείας. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας τη διάκριση, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή για την πολιτική που ακολουθούμε στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας γεμίζει υπερηφάνεια και τεράστια ευθύνη ταυτόχρονα. Υπερηφάνεια γιατί αυτή είναι η ενδέκατη συνεχής διάκριση στον τομέα του Ανθρωπίνου Δυναμικού, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πρακτικές που ακολουθούμε βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. 

Παράλληλα, όμως, η ευθύνη είναι τεράστια, καθώς οφείλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο και τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει, συνεχίζοντας να παρέχουμε στους ανθρώπους μας τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίσσονται διαρκώς σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να διασφαλίζουμε τη συμβολή τους στην πορεία της εταιρείας μας. Με τον τρόπο αυτό ερχόμαστε πιο κοντά στην υλοποίηση τους οράματός μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία».

Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η  γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει τα τσιγάρα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent, καθώς και τα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.  

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

Ευρώπη

Η ΕΕ πρέπει να αναθεωρήσει τις σχέσεις της με την Τουρκία

H Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων ζήτησε εκ νέου την επίσημη παύση των ενταξιακών συνομιλιών και τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας στη βάση μιας αποτελεσματικής εταιρικής σχέσης

Οικονομία

Προοπτικές και προσδοκίες της Λιανικής για το 2019

Ο κλάδος της λιανικής από τους κατ εξοχήν δυναμικούς κλάδους - πυλώνες της ελληνικής Οικονομίας με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης , κάτι που επιβεβαιώνεται εξάλλου και από την πτωτική πορεία του δείκτη ανεργίας στο 21,7%

Γνώμη

Ευελιξία και κοινωνική προστασία

Από: Athanase Papandropoulos

Ο συνδυασμός της κοινωνικής προστασίας με την ευέλικτη αγορά εργασίας αποδεικνύεται επιτυχημένος για τις ανεπτυγμένες οικονομίες. Τι δείχνουν τα παραδείγματα Πορτογαλίας και Ηνωμένου Βασιλείου

Περιοδικό

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 4/2018 2018

Τρέχον Τεύχος

4/2018 2018

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

All contents © Copyright Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2019. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron