Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Οικονομία

ΒΑΤ Hellas: Σημαντική στήριξη στην Ελλάδα και νέες θέσεις εργασίας με επίκεντρο την τεχνολογική καινοτομία

H εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική παρουσία στην Ελλάδα με άξονα την επιστήμη και την τεχνολογία αιχμής

Από: EBR - Δημοσίευση: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024

Η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας οδηγεί στη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας ουσιαστικά την απασχόληση.
Η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας οδηγεί στη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας ουσιαστικά την απασχόληση.

H εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική παρουσία στην Ελλάδα με άξονα την επιστήμη και την τεχνολογία αιχμής, ενισχύοντας τη συμβολή της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

H BAT Hellas, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να στηρίζει την οικονομία της χώρας αδιάλειπτα. Η εταιρεία τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβάλλει στην ελληνική οικονομία σημαντικά, σε συνέχεια της ανάπτυξης στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων που αποτελούν εναλλακτικές στο κάπνισμα για τους ενήλικους καπνιστές.

Η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας οδηγεί στη δημιουργία 150 θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας ουσιαστικά την απασχόληση. Η Ελλάδα συνιστά διαχρονικά στρατηγική αγορά για την ΒΑΤ παγκοσμίως και είναι μία χώρα που επιλέγεται σταθερά για επενδύσεις με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, με πιο πρόσφατη άφιξη τη συσκευή θέρμανσης glo Hyper Pro στην ελληνική αγορά, που αποτελεί ένα καινοτόμο τεχνολογικά επίτευγμα του Ομίλου. Το νέο αυτό μοντέλο συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και μοναδικά στοιχεία, καθώς διαθέτει οθόνη για προβολή πληροφοριών.

Σκοπός του Ομίλου είναι να διαμορφώσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), επιδιώκοντας έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό, όπου οι καπνιστές θα μεταβαίνουν σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καύση. Η BAT Hellas ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα αυτό και αποδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου επενδύοντας στον τομέα των Νέων Κατηγοριών στην Ελλάδα. Αυτή η κατηγορία προϊόντων συμβάλλει και στον εκσυγχρονισμό του λιανεμπορίου, ενώ ενισχύει παράλληλα τα παραδοσιακά σημεία λιανικής πώλησης και τους 20.000 εργαζομένους στο δίκτυο λιανικής πώλησης και διανομής πανελλαδικά.

Παράλληλα, οι πρωτοβουλίες της ΒΑΤ στην Ελλάδα με άξονα την τεχνολογία και την καινοτομία, αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας για την BAT διεθνώς. Επιπλέον, η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακός κόμβος για το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα, εδραιώνοντας περαιτέρω τη στρατηγική της σημασία στο επιχειρησιακό πλαίσιο της εταιρείας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι μετασχηματισμού, εστιάζοντας σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τεχνολογία αιχμής, πρόοδο, δημιουργία θέσεων εργασίας και επιστημονική καινοτομία. Αυτοί οι άξονες δράσης αποτελούν τη βάση για την ενίσχυση του δυναμικού ρόλου της ΒΑΤ στην Ελλάδα, με στόχο την προώθηση ενός Καλύτερου Αύριο για τους ενήλικες καταναλωτές, την κοινωνία και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία στην Έρευνα και Ανάπτυξη και με περισσότερους από 1.600 επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, η ΒΑΤ έχει ηγετική θέση στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Η νέα συσκευή θέρμανσης ράβδων νικοτίνης glo Hyper Pro αποτελεί δείγμα της δέσμευσης της εταιρείας στην ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων για τους ενήλικες καπνιστές, μέσω πρωτοποριακών ερευνών και στρατηγικών ανάπτυξης προϊόντων με βάση επιστημονικά δεδομένα.

Η BAT Hellas ξεχωρίζει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, συμβάλλοντας ουσιαστικά τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία. Οι αξιοσημείωτες διακρίσεις της σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, εταιρικής ευθύνης και απασχόλησης, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή της σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Ως θυγατρική της British American Tobacco plc, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα καταναλωτικά αγαθά που ιδρύθηκε το 1902, η BAT Hellas επωφελείται από την εκτεταμένη εμβέλειά της, απασχολώντας πάνω από 50.000 εργαζομένους και εξυπηρετώντας περισσότερες από 175 αγορές παγκοσμίως.

Σχετικά με την BAT

Η ΒΑΤ είναι μια κορυφαία εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, πολλαπλών κατηγοριών, με σκοπό να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) μειώνοντας τον αντίκτυπο της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της στην υγεία, προσφέροντας μεγαλύτερη επιλογή ποιοτικών προϊόντων στους ενήλικες καταναλωτές.

Η εταιρεία εξακολουθεί να αναγνωρίζει ότι τα παραδοσιακά τσιγάρα ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν αυτοί οι κίνδυνοι είναι να αποφευχθεί η έναρξη του καπνίσματος. Η ΒΑΤ ενθαρρύνει όσους επιλέγουν να συνεχίζουν το κάπνισμα, να στραφούν πλήρως σε επιστημονικά τεκμηριωμένες εναλλακτικές λύσεις δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Για να το επιτύχει αυτό, η ΒΑΤ μεταμορφώνεται σε μια επιχείρηση καταναλωτικών προϊόντων πολλαπλών κατηγοριών που βάζει στο επίκεντρο τον καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Η τραγωδία Μακρόν (και πολιτικής)

Από: EBR

Το εμφανώς τραγικό πρόσωπο/ήρωας στο πολιτικό δράμα της Γαλλίας, ο κορυφαίος πρωταγωνιστής, είναι βεβαίως ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 04/2021 2021

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

04/2021 2021

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

Γαλλία: Το φθινόπωρο θα δώσει το πρώτο τεστ η νέα κυβέρνηση – Τι φοβούνται οι αγορές

Γαλλία: Το φθινόπωρο θα δώσει το πρώτο τεστ η νέα κυβέρνηση – Τι φοβούνται οι αγορές

Εντείνονται οι φόβοι για τον ήδη διογκωμένο προϋπολογισμό που έχει η Γαλλία, κίνδυνος να τεθεί σε τροχιά σύγκρουσης με την ΕΕ

Οικονομία

Αόρατες συνέπειες κακών αποφάσεων: Οι επιπτώσεις τους στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού κλίματος

Αόρατες συνέπειες κακών αποφάσεων: Οι επιπτώσεις τους στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού κλίματος

Στην οικονομική σφαίρα μία πράξη, ένας θεσμός, ένας νόμος, παράγουν όχι μόνον ένα αποτέλεσμα αλλά μία σειρά αποτελεσμάτων

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2024. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron