Edition: International | Greek

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

STARTUP EUROPE WEEK 2019

H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Από: EBR - Δημοσίευση: Δημοσίευση: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

μέγεθος [–] [+]
Το Startup Europe Week (SEW) 2019 είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός που εδώ και χρόνια αναδεικνύει σε χιλιάδες πόλεις της ΕΕ τις τάσεις και την δυναμική της κοινότητας των startups, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.   Φέτος, το #SEW19 Thessaloniki δίνει το βήμα στους μικρούς, αλλά ήδη τολμηρούς επιχειρηματίες, με καινοτόμο σκέψη και ένστικτο να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους!
Το Startup Europe Week (SEW) 2019 είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός που εδώ και χρόνια αναδεικνύει σε χιλιάδες πόλεις της ΕΕ τις τάσεις και την δυναμική της κοινότητας των startups, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Φέτος, το #SEW19 Thessaloniki δίνει το βήμα στους μικρούς, αλλά ήδη τολμηρούς επιχειρηματίες, με καινοτόμο σκέψη και ένστικτο να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Νέα & Εκδηλώσεις


Στις 15 Μαρτίου 2019, στην Θεσσαλονίκη οι Young Entrepreneurs of Thessaloniki και οι εταιρίες ViLabs & MADE συνδιοργανώνουν την εκδήλωση “Start Right, Start Early, Start Up” για την νεοφυή επιχειρηματικότητα, στα πλαίσια της Startup  Europe Week, την οποία υποστηρίζει θεσμικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Η εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα νεοφυών επιχειρήσεων “Startup Europe Week” είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων για νεοσύστατες επιχειρήσεις στην Ευρώπη και πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου, 5:30-9μμ στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει επιχειρηματίες, επαγγελματίες, πανεπιστημιακούς, επίσημους φορείς, Ευρωβουλευτές και τον ιδρυτή του Startup Europe Week. Είναι δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό ωστόσο απαιτείται προεγγραφή  στον σύνδεσμο [https://www.f6s.com/sew19thessaloniki].

Το Startup Europe Week (SEW) 2019 είναι ο ευρωπαϊκός θεσμός που εδώ και χρόνια αναδεικνύει σε χιλιάδες πόλεις της ΕΕ τις τάσεις και την δυναμική της κοινότητας των startups, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Φέτος, το #SEW19 Thessaloniki δίνει το βήμα στους μικρούς, αλλά ήδη τολμηρούς επιχειρηματίες, με καινοτόμο σκέψη και ένστικτο να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητα τους!

Κύριες θεματικές που θα αναλυθούν στην εκδήλωση είναι:

Εισαγωγή στις αρχές της οργάνωσης της σκέψης, της στοχοθεσίας, των προτεραιοτήτων, στην διαχείριση επιτυχίας αποτυχίας, στην επιλογή των συνεργατών και την ομαδική εργασία και στις διαπραγματεύσεις.
Μικροί επιχειρηματίες - μεγάλες ιδέες
Πώς μια ιδέα γίνεται startup; 
Τί αξία έχει μια ιδέα; 

Η εβδομάδα SEW είναι παρούσα σε περισσότερες από 300 πόλεις σε 50+ χώρες, με τη συνεργασία 250+ τοπικών συνδιοργανωτών/ηγετών οικοσυστημάτων. 

Κατά τη διάρκεια των SEW 2016, 2017 και 2018 περισσότεροι από 150.000 επιχειρηματίες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του SEW σε όλο τον κόσμο και ένα παγκόσμιο ακροατήριο 6 εκατομμυρίων συγκέντρωσε περισσότερες από 20 εκατομμύρια εμφανίσεις στα κοινωνικά μέσα. 

Πάρτε μέρος στην επίσημη εκστρατεία ’thunderclap’ campaign στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να δηλώσετε την υποστήριξή σας, ακολουθήστε το @startupeuw στο Twitter και να χρησιμοποιήσετε το επίσημο hashtag # SEW19. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Για να βρείτε άλλες εκδηλώσεις του SEW σε όλο τον κόσμο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.f6s.com/startupeuropeweek19 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με: +306945694887 και +306977534724

Ευρώπη

Το σχέδιο Γιούνκερ φτάνει τα 433 δισ. ευρώ σε κινητοποίηση επενδύσεων σε ολόκληρη την ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα σε σχέση με το μέγεθος της οικονομίας της με 12,1 δις ευρώ σε επενδύσεις

Μετά την τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) του σχεδίου Γιούνκερ αναμένεται πλέον να κινητοποιήσει επενδύσεις ύψους 433,2 δισ. ευρώ

Οικονομία

O Κόσμος που έρχεται...

Συμβαίνουν πολλά. Και συμβαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς κυοφορώντας εξελίξεις για τις κοινωνίες και τις οικονομίες. Κατ αρχήν είναι ιστορικής σημασία η κατάρρευση( σχεδόν) της Ford η οποία χρωστάει 84 δις $ και πρόσφατα βαθμολογήθηκαν τα ομόλογα της ως... σκουπίδια !

Γνώμη

Austerity: Ένα βιβλίο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Από: Athanase Papandropoulos

Τρεις Ιταλοί καθηγητές και οικονομολόγοι, έπειτα από μελέτη και ανάλυση 200 περιπτώσεων εφαρμογής πολιτικής λιτότητας, σε 16 χώρες, διαλύουν μύθους και ιδεοληψίες.AUSTERITY είναι ο τίτλος

EURACTIV.com - Feeds

Περιοδικό

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 02/2019 2019

Τρέχον Τεύχος

02/2019 2019

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

All contents © Copyright Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2019. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron :)