Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Ανάλυση

Νέα διάκριση για τον καθηγητή Κ. Ζοπουνίδη

Ενώ το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα τον ανακηρύξει επίσημο διδάκτορα στις οικονομικές επιστήμες, ο Καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης βρίσκεται και μεταξύ των 50 πιο διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων

Από: Athanase Papandropoulos - Δημοσίευση: Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

ο καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης, είναι επίσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και αρχισυντάκτης επτά διεθνών επιστημονικών περιοδικών.
ο καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης, είναι επίσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και αρχισυντάκτης επτά διεθνών επιστημονικών περιοδικών.

του Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου 

Ενώ το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα τον ανακηρύξει επίσημο διδάκτορα στις οικονομικές επιστήμες, ο Καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης, που διδάσκει στο Πολυτεχνείο Κρήτης, βρίσκεται και μεταξύ των 50 πιο διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων, σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη του 2017 του “GoogleScholardata”.

Όπως επισημαίνει η Google, τα δεδομένα της συγκεκριμένης λίστας – κατάταξης, προέρχονται αποκλειστικά από τα δημόσια προφίλ που διατηρούν ενεργά οι χρήστες της πλατφόρμας “GoogleScholar”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο καθηγητής Κων/νος Ζοπουνίδης, είναι επίσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης Διευθυντής του Εργαστηρίου Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και αρχισυντάκτης επτά διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Είναι τέλος, μέλος δυό Ακαδημιών της Ισπανίας,παραλληλα δε έχει να επιδείξει και πλούσιο συγγραφικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Τζούλι Γκόραν: Οδηγός προσαρμογής εταιριών στην τεχνητή νοημοσύνη

Από: EBR

Ο άνθρωπος που βοηθά τα στελέχη επιχειρήσεων να μεταμορφώσουν τον οργανισμό για να επιδιώξουν την ανάπτυξη και να εκμεταλλευτούν τις ψηφιακές ευκαιρίες. Ηγείται του έργου ψηφιακής οργάνωσης της McKinsey στους τομείς των Ανθρώπων και της Οργανωτικής Απόδοσης

Ευρώπη

Η Ευρώπη χάνει ... την μπάλα της τεχνητής νοημοσύνης

Η Ευρώπη χάνει ... την μπάλα της τεχνητής νοημοσύνης

Πίσω από τα καραγκιοζιλίκια του Ντόναλντ Τραμπ υπάρχουν και πραγματικότητες που δεν προκαλούν καθόλου … γέλιο

Οικονομία

Το «πειρατικό» της Revolut που απειλεί τις τράπεζες

Το «πειρατικό» της Revolut που απειλεί τις τράπεζες

Από startup σε κολοσσό 115 δισ. δολαρίων: η Revolut του Νικ Στορόνσκι θέλει να γίνει η «Ryanair» της ευρωπαϊκής τραπεζικής

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron