Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Γνώμη

«Δεν μένουμε στο σπίτι»… του πελατειακού κράτους

Την ώρα που το πελατειακό κράτος μοίραζε άφθονο χρήμα σε εφημερίδες, ιστοτόπους και άλλα μέσα επικοινωνίας – φαντάσματα, κάποια άλλα μέσα έδειξαν τι είναι πραγματικά το ηθικό πλεονέκτημα

Από: Athanase Papandropoulos - Δημοσίευση: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

«Στη ζωή, αυτής της πραγματικότητας, από πλευράς ηθικού πλεονεκτήματος και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. Κάτι είναι και αυτό.»
«Στη ζωή, αυτής της πραγματικότητας, από πλευράς ηθικού πλεονεκτήματος και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. Κάτι είναι και αυτό.»

του Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου

Από τις αρχές Μαρτίου έως και σήμερα, από τις στήλες αυτές, ο υπογράφων αλλά και άλλοι αρθρογράφοι, υπεραμυνόμεθα της κυβερνητικής πολιτικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θεωρούμε ότι η όλη προσπάθεια, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματά της, υπήρξε επιτυχημένη. Και ένα μικρό κομμάτι αυτής της επιτυχίας σίγουρα μας ανήκει. Καθ’ όσον τον ιστότοπο αυτόν, τον επισκέπτονται 250.000 και παραπάνω άτομα κάθε μήνα, τα οποία πολλαπλασιαστικά κάτι συνέφεραν και αυτά στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακόμα περισσότερο, στο «European Business Review» (EBR), ασκήσαμε το δημοσιογραφικό μας έργο χωρίς καμιάν απολύτως επιβάρυνση για τον πολίτη, καθ’ όσον η Κυβέρνηση δεν έκρινε σκόπιμο να μας εντάξει στην κατανομή των 20 εκατομμυρίων ευρώ που μοιράστηκαν σε υπαρκτά και ανύπαρκτα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Αυτή η αδιαφορία της κυβερνήσεως, είναι μεγίστη τιμή για μας. Άθελά της η κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν είμαστε μέρος του πελατειακού συστήματος, μαζί με αυλακόλακες, εκβιαστές, και άλλους καιροσκόπους.

Στη ζωή, αυτής της πραγματικότητας, από πλευράς ηθικού πλεονεκτήματος και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη. Κάτι είναι και αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Ηγεσία και λειτουργία ομάδων σε οργανισμούς και κόμματα

Από: EBR

Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μπορεί να επέλθει από τις προσπάθειες ενός μόνον ανθρώπου, π.χ. ένας υπέροχος ζωγραφικός πίνακας

Ευρώπη

Η Ευρώπη επιταχύνει τις επενδύσεις στο IT: Στο $1,4 τρισ. δολ. το 2026

Η Ευρώπη επιταχύνει τις επενδύσεις στο IT: Στο $1,4 τρισ. δολ. το 2026

Η ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογίας μπαίνει σε μια περίοδο έντονης επιτάχυνσης. Σύμφωνα με τη νέα πρόβλεψη της Gartner, οι δαπάνες πληροφορικής στην Ευρώπη θα φτάσουν τα $1,4 τρισ. το 2026, αυξημένες κατά 11,1% σε σχέση με το 2025

Οικονομία

Ρεκόρ στο e-commerce: Επτά στους δέκα Έλληνες αγοράζουν online

Ρεκόρ στο e-commerce: Επτά στους δέκα Έλληνες αγοράζουν online

Εξαιρετικά ώριμο είναι πλέον το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2025. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron