Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Γνώμη

Η επίσκεψη Πομπέο και η διαΠόμπευση της Ελλάδας

Στο λόγο του στην Κρήτη και παρουσία του Πρωθυπουργού ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ κ. Πομπέο, μίλησε για ελληνοαμερικανική συνεργασία κατά των δραστηριοτήτων της Ρωσίας και ζήτησε και την συνδρομή της ορθόδοξης εκκλησίας

Από: EBR - Δημοσίευση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

«Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ρωσία η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζετε και από την σημερινή, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.»
«Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ρωσία η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζετε και από την σημερινή, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.»

του Νίκου Καρατουλιώτη*

Στο λόγο του στην Κρήτη και παρουσία του Πρωθυπουργού ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ κ. Πομπέο, μίλησε για ελληνοαμερικανική συνεργασία κατά των δραστηριοτήτων της Ρωσίας και ζήτησε και την συνδρομή της ορθόδοξης εκκλησίας.

Αφού πέτυχε την στρατικοποίηση των λιμένων Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης που συμβάλουν στον γεωπολιτικό στραγγαλισμό της Ρωσίας, τώρα θέλει να μεγαλώσει το υπάρχων χάσμα της ορθόδοξης εκκλησίας (ένεκα αναγνώρισης της Ουκρανικής εκκλησίας από το Πατριαρχείο).

Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ρωσία η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζετε και από την σημερινή, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η Ρωσία έχει λόγο στην Μεσόγειο και είναι "ισχυρός γεωπολιτικός παίκτης" στην περιοχή, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της Συρίας.

Η συγκεκριμένη φράση μυρίζει αμερικανίλα χειρίστου βαθμού και είναι ανεπίτρεπτο η όποια ελληνική κυβέρνηση να ανέχεται επεμβάσεις τέτοιου είδους.

Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η σιωπή της αντιπολίτευσης αλλά και όλων των Μ.Μ.Ε (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης).

*Υποστράτηγος Ε.Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Γρ. Αντωνιάδης (ΣΕΒΤ): Πάνω από 1.000 πιο υγιεινά προϊόντα στα ράφια

Από: EBR

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒΤ, Γρηγόρης Αντωνιάδης, μιλά στο The TOC για τις νέες διατροφικές τάσεις και τις αλλαγές στη βιομηχανία τροφίμων

Ευρώπη

Πολιτικά απόβλητα απειλούν Γαλλία και Ευρώπη

Πολιτικά απόβλητα απειλούν Γαλλία και Ευρώπη

Ισλαμοφασίστες, αριστεριστές, έμποροι ναρκωτικών και συμμορίες τραμπούκων, υπό την ιδεολογική καθοδήγηση ενός διαταραγμένου πολιτικού και του κόμματός του, στη Γαλλία κάνουν προπόνηση κατάληψης της εξουσίας

Οικονομία

Στην Ελλάδα οι κρατικές δαπάνες καλά κρατούν

Στην Ελλάδα οι κρατικές δαπάνες καλά κρατούν

Η Ελλάδα μπήκε στον αστερισμό των μνημονίων με τις υψηλότερες δαπάνες γενικής κυβέρνησης ως προς το ΑΕΠ στην ΕΕ και παρά την έξοδο από τα μνημόνια , η σχέση αυτή καλά κρατεί. Τεράστιο πάντα το πρόβλημα των συντάξεων

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron