Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Μάνατζμεντ

Έξι τρόποι για να επιτύχει το project σας

Αν είστε υπεύθυνος σε κάποιο project, καλό είναι να λάβετε υπ’ όψιν σας τα εξής

Από: EBR - Δημοσίευση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

«Δώστε έμφαση στην ποιότητα, όταν «συναρμολογείται» την ομάδα σας. Στην αρχή κρατήστε μικρό τον αριθμό των μελών της, ώστε να μπορείτε να παίρνετε καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις.»
«Δώστε έμφαση στην ποιότητα, όταν «συναρμολογείται» την ομάδα σας. Στην αρχή κρατήστε μικρό τον αριθμό των μελών της, ώστε να μπορείτε να παίρνετε καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις.»

Αν είστε υπεύθυνος σε κάποιο project, καλό είναι να λάβετε υπ’ όψιν σας τα εξής:

-Δώστε έμφαση στην ποιότητα, όταν «συναρμολογείται» την ομάδα σας. Στην αρχή κρατήστε μικρό τον αριθμό των μελών της, ώστε να μπορείτε να παίρνετε καλύτερες και γρηγορότερες αποφάσεις.

-Καθιερώστε έγκαιρη επαφή με τους πελάτες σας, δίνοντάς τους κάτι χειροπιαστό, π.χ. ένα τρισδιάστατο μοντέλο αυτού που κάνετε, ώστε να δείτε τις αντιδράσεις τους.

-Ανανεώστε συχνά τις επαφές με τους πελάτες σας και δίνετέ τους τακτικές αναφορές προόδου.

-Παραμείνετε προσωπικά αναμεμιγμένος στο έργο, κρατώντας συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Να μιλάτε συχνά και άτυπα με όλα τα μέλη της ομάδας και να είσθε διαθέσιμος σε όλους, ώστε να μην καθυστερούν οι αποφάσεις και η πρόοδος.

-Φανείτε μετρημένος σε περιοχές που έχετε αδυναμίες. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν την ίδια νοοτροπία.

-Σιγουρευτείτε ότι οι ανώτεροί σας- τουλάχιστον σε δύο επίπεδα πιο πάνω- είναι ενήμεροι για το project σας και έχουν επίγνωση για τις πιθανές μελλοντικές σας ανάγκες. Είναι πολύ ζωτικό να έχετε λάβει τη διαβεβαίωσή τους ότι θα σας εξασφαλισθούν οι αναγκαίες πηγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Θεός σφαγών και βιασμών

Από: EBR

Eίμαι απόλυτα ανεξίθρησκος – περισσότερο δεν γίνεται. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θες, με όποιον τρόπο θες

Ευρώπη

Βελγικά μαθήματα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Βελγικά μαθήματα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Απορρίπτοντας τη λύση που πρότεινε η Γερμανία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου για τη βοήθεια προς την Ουκρανία, το Βέλγιο του Bart de Wever υπενθύμισε στο Βερολίνο και την Επιτροπή ότι εντός της EE, τα κράτη παραμένουν οι κύριοι

Οικονομία

Το 59% των CFOs χρησιμοποιεί AI στις χρηματοοικονομικές λειτουργίες

Το 59% των CFOs χρησιμοποιεί AI στις χρηματοοικονομικές λειτουργίες

Η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης στον χρηματοοικονομικό τομέα συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό, χωρίς ωστόσο το άλμα των προηγούμενων ετών

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron