Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Οικονομία

British American Tobacco Hellas: Ενίσχυση επενδύσεων στην Ελλάδα με αιχμή την τεχνολογία και νέες θέσεις εργασίας

Σημαντικές περαιτέρω επενδύσεις στο λιανεμπόριο και δημιουργία 200 νέων θέσεων γύρω από την προηγμένη τεχνολογία και την επιστήμη από την ΒΑΤ στην Ελλάδα

Από: EBR - Δημοσίευση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Η BAT Hellas προχωράει στην επέκταση των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας και νέες επιλογές που βασίζονται στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία.
Η BAT Hellas προχωράει στην επέκταση των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας και νέες επιλογές που βασίζονται στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Η ΒΑΤ, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς, ενισχύει τις επενδύσεις στην Ελλάδα έχοντας επιλέξει τη χώρα για την ανάπτυξη ενός φιλόδοξου πλάνου, με σκοπό να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Αυτό ενσαρκώνεται στην απόφαση για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και σηματοδοτεί τη συνέχεια της σημαντικής και πολύπλευρης συμβολής της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

 

 

Το επενδυτικό πλάνο της ΒΑΤ, που περιλαμβάνει ενίσχυση της απασχόλησης με 200 νέες θέσεις εργασίας και σημαντικές επενδύσεις στη χώρα, οι οποίες συνδέονται με τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας που το προϊόν θέρμανσης καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vuse φέρνουν στην ελληνική αγορά, περιλάμβάνει σημαντικά οφέλη για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, τον κλάδο λιανικής και τους χιλιάδες εργαζομένους που απασχολούν. Στο πλαίσιο αυτό, η BAT Hellas προχωράει στην επέκταση των προϊόντων της με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε όλη την Ελλάδα, προσθέτοντας και νέες επιλογές που βασίζονται στην πλέον σύγχρονη τεχνολογία, όπως το προϊόν ατμίσματος Vuse ePod 2, μέσω περαιτέρω ανάπτυξης στο λιανεμπόριο, συμβάλλοντας έτσι στην ανάκαμψή του μετά από ενάμιση έτος που κυριάρχησε η πανδημία και που απείλησε με κλείσιμο χιλιάδες σημεία πώλησης.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει συμβάλει με 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ στα δημόσια έσοδα, στηρίζοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία εν μέσω κρίσης. H επιλογή του Πειραιά ως Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο, όπου διακινούνται ετησίως προϊόντα αξίας 1,1 δισεκατομμυρίου ευρώ και 2,5 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια, με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης, έχει συμβάλει σημαντικά στην απασχόληση και την εμπορευματική κίνηση στο λιμάνι. Παράλληλα, η εταιρεία στηρίζει περίπου 30.000 εργαζόμενους στο δίκτυο λιανοπωλητών και διανομέων, καθώς και περίπου 10.000 εργαζόμενους στην καπνοπαραγωγή, με τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους Έλληνες αγρότες για την αγορά καπνού σε σταθερή βάση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Vitalii Kochenko, δήλωσε: «Στην ΒΑΤ αναγνωρίσαμε την ανάγκη μετασχηματισμού που δημιουργήθηκε μέσα από την εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές αλλαγές και την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για τη δημόσια υγεία, και πραγματοποιούμε ένα σημαντικό άλμα προς αυτή την κατεύθυνση. Γι αυτό και ο Όμιλος της ΒΑΤ, επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως για τη διάθεση της γκάμας υψηλής ποιότητας προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο στις κατηγορίες των θερμαινόμενων προϊόντων καπνού και των προϊόντων ατμίσματος, καθώς και ισχυρή υποστήριξη από την τεχνολογία και την επιστήμη, που μας βοηθάει να ανταποκρινόμαστε στη νέα αυτή τάση των καταναλωτών. Γι’αυτό και οι νέες επενδύσεις και η έμφαση στη μικρή λιανική ενισχύονται».

Η BΑΤ επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων. Παγκοσμίως, πάνω από 1.500 επιστήμονες και ειδικοί εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων.

Το glo είναι το προϊον θέρμανσης καπνού της ΒΑΤ που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης καπνού με τις ράβδους καπνού Neo, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με την συσκευή. Το Vuse είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με πάνω από 4,5 εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Το Vuse ePen 3 αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία ατμίσματος με ανεξάρτητη έρευνα καταναλωτών που διεξήγαγε η IRI σε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων.

Σχετικά με την BAT Hellas

H BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα. Σκοπός του Ομίλου της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) στις περιοχές που δραστηριοποιείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Επισπεύστε τις Χριστουγεννιάτικες και χειμερινές αγορές

Από: EBR

«Όποιος περιμένει να εισπράξει το 13ο μισθό για να κάνει τα ψώνια των Χριστουγέννων κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια- ή να τον δώσει ολόκληρο για ένα...ζευγάρι αθλητικά παπούτσια»

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 03/2021 2021

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

03/2021 2021

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

Δέσμη μέτρων για τις τράπεζες 2021: νέοι κανόνες της ΕΕ για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τραπεζών και την καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον

Δέσμη μέτρων για τις τράπεζες 2021: νέοι κανόνες της ΕΕ για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τραπεζών και την καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα επανεξέταση των τραπεζικών κανόνων της ΕΕ (κανονισμός για τις κεφαλαιακές απαιτήσεις και οδηγία για τις κεφαλαιακές απαιτήσεις)

Οικονομία

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Ευκαιρίες και προκλήσεις

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Ευκαιρίες και προκλήσεις

Οι προοπτικές της ελληνικής αγοράς πληρωμών και οι δυνητικές ευκαιρίες για αποδόσεις λόγω της αναμενόμενης αύξησης των ηλεκτρονικών πληρωμών τα επόμενα χρόνια προσείλκυσαν το περασμένο διάστημα το επενδυτικό ενδιαφέρον

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2021. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron