Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

Διεθνείς Οργανισμοί έδωσαν το παρών και τοποθετήθηκαν τόσο σε θέματα της Ναυτιλιακής και Οικονομικής εν γένει επικαιρότητας, όσο και στα συμπεράσματα των κλειστών συζητήσεων. Την συζήτηση συντόνισαν οι κυρίες Δανάη Μπεζαντάκου, CEO–NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS και Τζίνα Παναγιώτου, CVO - OCEANS ARENA, Concept Founder - IT’S ALL ABOUT SHIPPING.

20o Ναυτιλιακό Συνέδριο “NAVIGATOR – THE SHIPPING DECISION MAKERS ONLINE WEEK & FORUM”

Από: EBR | Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 χρόνων από την Ίδρυση της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS (Towage/ Agencies/ DA’s), που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Οίκων Ρυμουλκών και Πρακτόρων σε εμπορικά λιμάνια παγκοσμίως, διοργανώθηκε το 20ο συνέδριο “NAVIGATOR- The Shipping Decision Makers Forum”

«Η προσπάθεια δώδεκα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων να δημιουργήσουν νέα τάξη πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τοπίο απέτυχε παταγωδώς και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Το σχέδιο «ναυάγησε», οι ομάδες αποχωρούν και τα πρόσωπα που θέλησαν να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους απέναντι στην UEFA, υποβάλλουν παραιτήσεις.»

Πώς η UEFA διέλυσε την European Super League – Όλο το παρασκήνιο

Από: EBR | Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Η UEFA διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες των πρότζεκ των «12», αποδεικνύοντας πως παραμένει κυρίαρχη δύναμη. Το παρασκήνιο της σύγκρουσης, οι κινήσεις που οδήγησαν στην διαφαινόμενη διάλυση της ESL και οι αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου

Διεθνείς Οργανισμοί θα δώσουν το παρών και θα τοποθετηθούν σε θέματα της Ναυτιλιακής και Οικονομικής εν γένει επικαιρότητας, όσο και στα συμπεράσματα των κλειστών συζητήσεων.

20o Ναυτιλιακό Συνέδριο “NAVIGATOR – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM” 19/04/2021

Από: EBR | Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Στην επέτειο των 30 ετών της NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS (Towage/ Agencies/ DA’s) διοργανώνεται και το 20ο συνέδριο “NAVIGATOR- The Shipping Decision Makers Forum”

«Ο Βενιζέλος υπήρξε τυχερός άνθρωπος. Συγκαταλέγεται µεταξύ των ελαχίστων που πραγµάτωσαν τις προσδοκίες τους κατά την γήινη διέλευσή τους.»

O Ελευθέριος Βενιζέλος: 85 χρόνια από τον θάνατο του

Από: EBR | Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Υπήρξε ο κορυφαίος πολιτικός της νεώτερης ελληνικής ιστορίας και δικαιωµατικά βρίσκεται στο πανθεόν της

Σύμφωνα με το Δείκτη του οργανισμού WorldJusticeProject, το κράτος δικαίου υποχωρεί σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Η υποχώρηση είναι γενική και ιδιαίτερα έντονη στους τομείς που προσδιορίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στους κυβερνώντες.

Ποιο μέλλον για το κράτος δικαίου;

Από: EBR | Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Σημαντική εκδήλωση του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής

Το Vuse είναι η κορυφαία μάρκα προϊόντων ατμίσματος της British American Tobacco με πάνω από 4,5 εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως.

Προϊόν της Χρονιάς το Vuse ePen 3

Από: EBR | Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

To προϊόν ατμίσματος της British American Tobacco αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία του στην Ελλάδα μετά από ψηφορορία μεταξύ καταναλωτών

Η τηλεργασία εφαρμόστηκε εσπευσμένα λόγω της πανδημίας, αλλά «είναι πια απολύτως προφανές ότι χρειάζεται μια μόνιμη θεσμική κατοχύρωση, η οποία μπορεί να διευκολύνει και στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της απόδοσης αλλά και της αυτονομίας του προσωπικού».

Θεσμικό πλαίσιο για τηλεργασία στο Δημόσιο

Από: EBR | Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Τις βασικές κατευθύνσεις του νέου νομοσχεδίου που αφορά τη θεσμοθέτηση της τηλεργασίας στο Δημόσιο παρουσίασε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στο υπουργικό συμβούλιο

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε σε παραδείγματα από τον ιατρικό κλάδο, όπου δραστηριοποιείται ο ίδιος ως διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών.»

Η τεχνητή νοημοσύνη θα συμβάλλει κρίσιμα στον σχεδιασμό εξατομικευμένων θεραπειών

Από: EBR | Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότεροι από 130 συμμετέχοντες παρακολούθησαν κλειστή εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), σε συνεργασία με την Boston Consulting Group (BCG) και την Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, για τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στο ελληνικό επιχειρείν

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 τα πρώτα δίκτυα 5G θα ξεκινήσουν να λειτουργούν. Με βάση τις προϋποθέσεις των αδειών, μέχρι το τέλος του 2023 οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι θα πρέπει να παρέχουν δυνατότητες πρόσβασης στις υπηρεσίες 5G τουλάχιστον στο 60% του πληθυσμού.

Η Ελλάδα περνά στην εποχή του 5G – «Ψήφος εμπιστοσύνης» των τηλεπικοινωνιακών παρόχων στη δημοπρασία

Από: EBR | Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της χώρας για την παρουσία της στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση συνιστά το μεγάλο ενδιαφέρον των τηλεπικοινωνιακών παρόχων στη δημοπρασία για τις άδειες κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 14:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά.

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα εμβόλια κατά της COVID- 19 στην ΕΕ

Από: EBR | Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Μάθετε πως εγκρίνονται τα εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 στην ΕΕ σε διαδικτυακή εκδήλωση με εμπειρογνώμονες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

«Το δικαίωμα της διαφοράς, είναι αυτό που θεμελιώνει την ύπαρξη. Είναι αυτό, μεταξύ άλλων, που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από την αγέλη των ζώων. Πρόκειται για κορυφαίο υπαρξιακό δικαίωμα που κάποιοι το αποσιωπούν γιατί τους χαλάει τη σούπα. της εξουσίας.»

«O ναύτης του Αιγίου» του Φάνη Ζουρόπουλου

Από: Athanase Papandropoulos | Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Ένα θαυμάσιο χριστουγεννιάτικο δώρο αλλά και εργαλείο για όσους θέλουν να καταλαβαίνουν την πραγματικότητα

Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, έφυγε στις αρχές του Δεκεμβρίου, υποκύπτoντας στις επιπλοκές της COVID-19, με την παραζαλισμένη -από την πρωτοφανή βιοκοινωνική κρίση της Πανδημίας-  Ευρώπη να τον αποχαιρετά κλειδωμένη στα κατά τόπους και κατά χώρες “lock-downs”.

Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν

Από: EBR | Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Έφυγε ένας «σύγχρονος Περικλής» της Ευρώπης

«Πιστεύω ότι θα εργαστούμε με βάση την προσδοκία που έχουμε για τη Συμμαχία, για το ΝΑΤΟ 2030, βάσει των τριών στόχων που έχουν τεθεί από τον Γενικό Γραμματέα, κ. Stoltenberg, δηλαδή μια ισχυρή στρατιωτικά Συμμαχία, με ενίσχυση του πολιτικού χαρακτήρα της και του παγκόσμιου ρόλου της...»

Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ εξελέγη η κ. Μαριέττα Γιαννάκου

Από: EBR | Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ εξελέγη η επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, κυρία Μαριέττα Γιαννάκου, κατά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την ολοκλήρωση των εργασιών της 66ης Ετήσιας Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

«Με στόχους και όραμα την αξιοπιστία, την εξέλιξη, τον σεβασμό στην κληρονομιά και τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των κρασιών της, η οινοποιία Μπουτάρη «υπογράφει» τη δέσμευσή της για ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες για την εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.»

Η οινοποιία Μπουτάρη σταθερά ανάμεσα στις 6 καλύτερες οινοποιίες του κόσμου

Από: EBR | Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

«Οινοποιείο της Χρονιάς», για 19η φορά

Τρεις φράσεις που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι: “Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η καριέρα μαραθώνιος” - “Να σας διακατέχει η απαισιοδοξία της λογικής και η αισιοδοξία της θέλησης”! – «Σημασία δεν έχει να προχωράς αργά ή γρήγορα, αλλά να προχωράς μπροστά».

YES to Shipping Forum 2020– ένας μαραθώνιος με νικητή τον ανοιχτό διάλογο της νέας γενιάς της ναυτιλίας

Από: EBR | Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

YES to Shipping Forum 2020– ένας μαραθώνιος με νικητή τον ανοιχτό διάλογο της νέας γενιάς της ναυτιλίας με το σύνολο του φάσματος του ελληνικού ναυτιλιακού cluster

Το YES to Shipping Forum 2020, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 18.00-21.00 στα πλαίσια του  Posidonia Web Forums  Week, στα Ελληνικά.

YES to Shipping Forum 2020

Από: EBR | Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

H νέα γενιά της ναυτιλίας σε ανοιχτό διάλογο με εκπροσώπους του ελληνικού ναυτιλιακού cluster

Την Ελλάδα εκπροσώπησε επάξια η ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Τμήμα Διατροφής και Επιστήμης Τροφίμων, με το προϊόν O-live, η οποία κέρδισε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Εθνικό Διαγωνισμό, τον οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων από το 2011.

Νέα διάκριση για την ελληνική βιομηχανία

Από: EBR | Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αργυρό βραβείο κατέκτησε η χώρα στον γνωστό διαγωνισμό Ecotrophelia

«Οι επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών επενδύουν σε καινοτομίες και βιώσιμους τρόπους παραγωγής, δίνουν έμφαση στις νέες τάσεις για προϊόντα με υψηλή διατροφική αξία και αναπτύσσουν πρωτοβουλίες».

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Από: EBR | Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών προάγει την υγιεινή διατροφή, με βιώσιμο τρόπο

Η επόμενη γενιά της Ελληνικής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας θα δεχθεί ερωτήσεις από τους ομιλητές που θα προσκληθούν!

Το YES to Shipping Forum 2020 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Posidonia Web Forums Week

Από: EBR | Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Το YES to Shipping Forum 2020 την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 18.00-21.00 μέσω της σελίδας του YES FORUM στο Facebook

«Διεθνώς αναγνωρίζεται ήδη ως επιτυχία της Ελλάδας, καθώς ήταν αουτσάιντερ όταν ξεκίνησε η διαδικασία στην αρχή του έτους, και «κέρδισε» πολλές άλλες χώρες. Από τη Microsoft Hellas ο CEO Θεοδόσης Μιχαλόπουλος έδωσε μάχη για το project και έπεισε τους δύσπιστους μέσα στην πολυεθνική, κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο.»

Καταλύτης ανάπτυξης η επένδυση της Microsoft

Από: EBR | Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

«Η ίδρυση ενός υπερσύγχρονου data center σε οποιαδήποτε χώρα, από έναν τεχνολογικό κολοσσό όπως είναι η Microsoft, αυτομάτως την αναβαθμίζει ως επενδυτικό προορισμό»

Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη

Γνώμη

Επισπεύστε τις Χριστουγεννιάτικες και χειμερινές αγορές

Από: EBR

«Όποιος περιμένει να εισπράξει το 13ο μισθό για να κάνει τα ψώνια των Χριστουγέννων κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια- ή να τον δώσει ολόκληρο για ένα...ζευγάρι αθλητικά παπούτσια»

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 03/2021 2021

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

03/2021 2021

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

Δέσμη μέτρων για τις τράπεζες 2021: νέοι κανόνες της ΕΕ για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τραπεζών και την καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον

Δέσμη μέτρων για τις τράπεζες 2021: νέοι κανόνες της ΕΕ για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τραπεζών και την καλύτερη προετοιμασία για το μέλλον

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε σήμερα επανεξέταση των τραπεζικών κανόνων της ΕΕ (κανονισμός για τις κεφαλαιακές απαιτήσεις και οδηγία για τις κεφαλαιακές απαιτήσεις)

Οικονομία

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Ευκαιρίες και προκλήσεις

Ηλεκτρονικές πληρωμές: Ευκαιρίες και προκλήσεις

Οι προοπτικές της ελληνικής αγοράς πληρωμών και οι δυνητικές ευκαιρίες για αποδόσεις λόγω της αναμενόμενης αύξησης των ηλεκτρονικών πληρωμών τα επόμενα χρόνια προσείλκυσαν το περασμένο διάστημα το επενδυτικό ενδιαφέρον

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2021. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron