Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

«H κατάσταση είναι εμπόλεμη και η κυβέρνηση την αντιμετωπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα των τελευταίων τριών ημερών, είναι φανερό ότι υπάρχει σημαντική επιρροή όσον αφορά τη συγκέντρωση των ρύπων».

Μειώθηκε σημαντικά η ρύπανση στην Αθήνα

Από: EBR | Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Σημαντική μείωση των τιμών της ρύπανσης της ατμόσφαιρας παρατηρείται στην Αθήνα, ύστερα από τη λήψη των προληπτικών μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία της διεύθυνσης Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας (ΚΑΠΑ)

Οι εργαζόμενοι της British American Tobacco Hellas, στο πλαίσιο της νέας πρακτικής που ξεκίνησε πρόσφατα, έχουν την δυνατότητα κάθε εβδομάδα να επιλέγουν οποιαδήποτε ημέρα επιθυμούν για να εργαστούν από το σπίτι τους ή από οπουδήποτε αλλού, με βάση σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που τους παρέχει η εταιρεία και δίνει την επιλογή τηλεργασίας και παράλληλης συνομιλίας όπου αυτή χρειάζεται, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα χώρο εργασίας χωρίς την απαραίτητη παρουσία στο γραφείο.

British American Tobacco Hellas: Smart Working για τους εργαζόμενους

Από: EBR | Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020

Smart Working για τους εργαζόμενους με εργασία από το σπίτι και αυξημένες αποδοχές

Το Job Center έχει βρει απασχόληση σε περίπου 300 ανθρώπους και η λειτουργία του βασίζεται σε διεθνείς προδιαγραφές συνδυάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς με παράλληλη δικτύωση με πιθανούς εργοδότες, για ανθρώπους που συμμετέχουν σε κοινωνικά προγράμματα του Δήμου Αθηναίων.

British American Tobacco Hellas: Τριπλή βράβευση για την πρωτοβουλία αντιμετώπισης της ανεργίας στο Job Center

Από: EBR | Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Mε το πρότυπο Κέντρο Επανένταξης στην εργασία, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, 300 άνθρωποι σε ανάγκη βρήκαν απασχόληση

Τιμήθηκαν ο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος, γνωστός από την τριακονταετή θητεία του στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»και σε αλλά μέσα μαζικής επικοινωνίας και ο Ευάγγελος Σπύρου, εκδότης του περιοδικού «Ασφαλιστικό Ναι» και της εφημερίδας «New Deal», η οποία κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική μορφή.

H INTERAMERICAN τίμησε τους Α. Παπανδρόπουλο και Ευάγ. Σπύρου

Από: EBR | Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Με αφορμή την κοπή της πίτας της για τους δημοσιογράφους, η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, για τρίτη χρονιά, τίμησε δύο δημοσιογράφους για τον εποικοδομητικό ρόλο τους στον γραπτό κυρίως τύπο

Η παρουσίαση γίνεται σε συνεργασία με το Hellenic American College / Hellenic American University.

Το βιβλίο του, «Πτυχές εκβιομηχάνισης 1945-2010: Μια ιστορία», παρουσιάζει ο Αντώνης Κεφαλάς

Από: EBR | Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Την παρουσίαση του βιβλίου του «Πτυχές εκβιομηχάνισης 1945-2010: Μια ιστορία» πραγματοποιεί ο δημοσιογράφος Αντώνης Κεφαλάς

Σκοπός του Συμποσίου είναι να αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο του HR στο σύγχρονο, δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κεντρικός ομιλητής στο 23ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG

Από: EBR | Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Πρωτότυπες παρουσιάσεις επίκαιρων θεμάτων ηγεσίας στην ατζέντα του Συμποσίου

Η βασική θεματική της ετήσιας συνάντησης του 50ου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα σε ένα εντυπωσιακό αλπικό χωριό, είναι «συμμέτοχοι για έναν συνεκτικό και βιώσιμο κόσμο».

Τα ευχολόγια των golden boys δεν πείθουν τους εργαζομένους

Από: EBR | Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Η ατζέντα του Νταβός για έναν δίκαιο καπιταλισμό αγνοεί την έλλειψη εμπιστοσύνης από την πλευρά των εργαζομένων. Γιατί τα στελέχη πρέπει να «ακούνε» τους υπαλλήλους. Η σημασία της επένδυσης στην απόκτηση νέων δεξιοτήτων

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Propeller Club ανακοίνωσε την κοινωνική του δράση, μέσω εκπαιδευτικών υποτροφιών και δωρεών προς φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μια δράση που φέτος παρουσίαση αύξηση 50% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Το Propeller Club γιορτάζει το Νέο Έτος με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Από: EBR | Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Για άλλη μια φορά, το The International Propeller Club of the United States, Port of Piraeus, γιόρτασε το Νέο Έτος ακολουθώντας τα έθιμα της ελληνικής παράδοσης, με την κοπή της παραδοσιακής ελληνικής βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αρχικά στην εξαιρετικά επιτυχημένη επίσκεψη του στις ΗΠΑ τονίζοντας πως η Ελλάδα αποτελεί για τις ΗΠΑ έναν σταθερό και αξιόπιστο σύμμαχο.

Επίσημο δείπνο Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο πλαίσιο του 30ου «Greek Economic Summit»

Από: EBR | Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Αθήνα 14.01.2020. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του 30ου συνεδρίου «Greek Economic Summit» στο ξενοδοχείο Αthenaeum InterContinental

Το βιβλίο «Ακατάλληλο για Στρουθοκαμήλους» αφορά το δημοσιογραφικό έργο του επί 31 έτη εκδότη και διευθυντή του Οικονομικού Ταχυδρόμου, Γιάννη Μαρίνου, μέσα από τη ματιά του στενού του συνεργάτη, δημοσιογράφου και συγγραφέα, Αθανάσιου Παπανδρόπουλου.

Παρουσίαση βιβλίου του Αθ. Παπανδρόπουλου στην Ελληνοαμερικανική Ενωση

Από: EBR | Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020

Το βιβλίο «Ακατάλληλο για Στρουθοκαμήλους» αφορά το δημοσιογραφικό έργο του επί 31 έτη εκδότη και διευθυντή του Οικονομικού Ταχυδρόμου, Γιάννη Μαρίνου, μέσα από τη ματιά του στενού του συνεργάτη, δημοσιογράφου και συγγραφέα, Αθανάσιου Παπανδρόπουλου

Στη συνάντηση με τα κορυφαία στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματικότητα με στόχο τη δημιουργία πολλών νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Μητσοτάκης σε CEO Clubs Greece: Στηρίζουμε έμπρακτα την επιχειρηματικότητα

Από: EBR | Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου με μέλη του CEO Clubs Greece

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τις σημαντικές συμπαραγωγές της ΕΛΣ θα κάνουν πρώτα πρεμιέρα στην Αθήνα και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν στα συνεργαζόμενα λυρικά θέατρα της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η νέα μπαρόκ όπερα που πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με την Opera Comique, πρώτα θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Παρίσι, ενώ ο Ντον Τζοβάννι που πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή με την Όπερα του Γκαίτεμποργκ και τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, πρώτα θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και στη συνέχεια σε Γκαίτεμποργκ και Στοκχόλμη.

Μια νέα εποχή γεννιέται στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Από: EBR | Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Παγκόσμιες πρεμιέρες, σημαντικές διεθνείς συνεργασίες, σπουδαίοι πρωταγωνιστές και μια μεγάλη καμπάνια, στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης με δείκτη στο Google Scholar 15723, βρίσκεται στη 4η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στο επιστημονικό πεδίο Decision Analysis.

Ο Καθηγητής Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Από: EBR | Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πάμπολλες φορές ο Γιάννης Μαρίνος στα άρθρα του στον Οικονομικό Ταχυδρόμο καυτηρίαζε το στρουθοκαμηλισμό που κυριαρχούσε αλλά και κυριαρχεί στη δημόσια ζωή της χώρας και, τουλάχιστον από το 1830 και έπειτα, αποτρέπει κάθε εκσυγχρονισμό της.

Ο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος γράφει για τον Γ. Μαρίνο και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο

Από: EBR | Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Ένα βιβλίο ντοκουμέντο, για πνευματικές γιορτές

«Χωρίς καμμιά αμφιβολία το ελληνικό μάρκετινγκ, από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, είναι πιο φτωχό και βεβαία το ίδιο ισχύει και για την εγχώρια επιχειρηματικότητα.»

Πιο φτωχό το Ελληνικό Μάρκετινγκ

Από: Athanase Papandropoulos | Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Η αιφνίδια απώλεια του καθηγητού Γιώργου Αυλωνίτη, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον θεωρητικό χώρο του ελληνικού μάρκετινγκ και όχι μόνον

Σκοπός του διαγωνισμού είναι αφενός να υποστηρίξει τους νέους Έλληνες φοιτητές, που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων και αφετέρου να προβάλει τις δυνατότητές τους και το δημιουργικό τους πνεύμα, αποτελώντας ένα φυτώριο καινοτόμων ιδεών για τη Βιομηχανία.

Προκήρυξη 10ου Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIA 2020

Από: EBR | Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2019. Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ), ανακοινώνει την προκήρυξη του 10ου Εθνικού Διαγωνισμού

Ο κ. Σπυρίδων Παπαγιαννάκης, Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas αναδείχθηκε Έλληνας Quality Leader για το 2019, κατά την απονομή των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019».

Αριστεία 2019

Από: EBR | Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΕΔΕ ανέδειξε τους Αρίστους σε μια λαμπρή τελετή

Στην πρό(σ)κληση για αλλαγή ήταν εντυπωσιακή η ανταπόκριση 600 και πλέον εξεχουσών στελεχών Ναυτιλιακών Εταιρειών, Οργανισμών και Τύπου, εκπροσώπων του Λιμενικού, Πρεσβειών, Καθηγητών και φοιτητών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

«19o NAVIGATOR FORUM»

Από: EBR | Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS το «19o NAVIGATOR 2019 – THE SHIPPING DECISION MAKERS FORUM»

«Το μέλλον της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας είναι ελπιδοφόρο.»

Χάρης Θεοχάρης : Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Από: EBR | Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Ο Υπουργός Τουρισμού απηύθυνε πρόσκληση προς τους ξένους επενδυτές που συμμετέχουν στο Capital Link Forum

«Χρειαζόμαστε μια αναπτυξιακή έκρηξη με έμφαση στην προσέλκυση εμβληματικών επενδύσεων ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα της οικονομίας».

30th Annual Greek Economic Summit

Από: EBR | Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

«Η Ελληνική Οικονομία αντιστρέφει τα δεδομένα»

Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη

Γνώμη

Ίσως ο πιο δύσκολος χειμώνας της γενιάς μας

Από: EBR

Μια ματιά μόνο στον χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), αρκεί για να σχηματίσουμε μια αποκαρδιωτική εικόνα

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 03/2020 2020

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

03/2020 2020

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβαίνει στην πρώτη έκδοση κοινωνικών ομολόγων EU SURE

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβαίνει στην πρώτη έκδοση κοινωνικών ομολόγων EU SURE

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη στην εναρκτήρια έκδοση κοινωνικού ομολόγου στο πλαίσιο του μέσου EU SURE, ύψους 17 δισ. Ευρώ, για να συμβάλει στη διατήρηση των ατόμων στις θέσεις εργασία τους

Οικονομία

Ποιοί μονίμως δίνουν και ποιοί μονίμως τα παίρνουν από τα δημόσια ταμεία

Ποιοί μονίμως δίνουν και ποιοί μονίμως τα παίρνουν από τα δημόσια ταμεία

Μισθωτοί, συνταξιούχοι, καταναλωτές και ιδιοκτήτες ακινήτων, όπως πάντοτε, γεμίζουν και σε περίοδο κρίσης τα δημόσια ταμεία, τα οποία αδειάζουν από τις αντιπαραγωγικές επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις, αναλήψεις χρεών και τόκους εξυπηρέτησης του χρέους έως το ... 2070

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2020. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron