Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

«ΕΛΛΗΝΟΠΑΘΕΙΑ»

Ένα νέο βιβλίο, με τη διάγνωση των εθνικών μας ασθενειών και λύσεις για τη θεραπεία τους.

Από: EBR - Δημοσίευση: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Γιώργος Σταμάτης, μετά το «προφητικό» του βιβλίο «Ανακαλύπτοντας τον Τροχό – Σε αναζήτηση νέας πολιτικής», επανέρχεται με την «Ελληνοπάθεια», επιχειρώντας τη διάγνωση των εθνικών μας ασθενειών και προτείνοντας  λύσεις για τη θεραπεία τους!
Ο Γιώργος Σταμάτης, μετά το «προφητικό» του βιβλίο «Ανακαλύπτοντας τον Τροχό – Σε αναζήτηση νέας πολιτικής», επανέρχεται με την «Ελληνοπάθεια», επιχειρώντας τη διάγνωση των εθνικών μας ασθενειών και προτείνοντας λύσεις για τη θεραπεία τους!

Ο τίτλος του βιβλίου, «Ελληνοπάθεια», εμπεριέχει έναν τριπλό συμβολισμό: ο πρώτος συμβολισμός αφορά τα πάθη της χώρας μας, ο δεύτερος, το πάθος για την Ελλάδα, ο τρίτος, τέλος, αφορά τις εθνικές μας «ασθένειες».

Ο Γιώργος Σταμάτης, μετά το «προφητικό» του βιβλίο «Ανακαλύπτοντας τον Τροχό – Σε αναζήτηση νέας πολιτικής», επανέρχεται με την «Ελληνοπάθεια», επιχειρώντας τη διάγνωση των εθνικών μας ασθενειών και προτείνοντας λύσεις για τη θεραπεία τους! Το κυρίαρχο πρόβλημα μας είναι κοινωνικό. Αν λύσουμε μόνο το οικονομικό, εύκολα και γρήγορα θα ξανακυλήσουμε στην αρρώστια, καθώς δεν θα έχουμε εξουδετερώσει το μικρόβιο. Και το μικρόβιο, είναι το πολιτικό σύστημα. Αν μέσα από τη μεταρρύθμιση των θεσμών, το πολιτικό σύστημα εξυγιανθεί, αυτό θα οδηγήσει και την κοινωνία σε μια πιο υγιή πορεία. Κατά συνέπεια, σε μια υγιή κοινωνία θα λειτουργεί, κατά τεκμήριο, και μια υγιής οικονομία. Γι’ αυτό, το καθοριστικό για την εθνική μας υγεία φάρμακο, είναι σίγουρα η μεταρρύθμιση των θεσμών του πολιτικού μας συστήματος!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από την EMG Strategic Communications.

«Ελληνοπάθεια», σελίδες 432 - Τιμή: 15 €

Για πληροφορίες: EMG Strategic Communications
www.emgcommunications.co.uk  
Τηλ.: 210-6617452

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Δύσκολη η αποστολή της ισραηλινής πρέσβεως

Από: EBR

Δυναμική είσοδο στην Ελλάδα έκανε η νέα πρέσβης του Ισραήλ Πνίνατ Γιανάι, αποκαλύπτοντας έτσι σε έναν βαθμό και τον πυρήνα της αποστολής που έχει αναλάβει

Ευρώπη

Ευρωβουλευτές από 10 χώρες στην εκδήλωση «Made in EU»

Ευρωβουλευτές από 10 χώρες στην εκδήλωση  «Made in EU»

Ευρωβουλευτές από 10 χώρες στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δημήτρης Τσιόδρας για την ενίσχυση της παραγωγής προϊόντων «Made in EU»

Οικονομία

Ψηφιακή δύναμη και τεχνητή νοημοσύνη

Ψηφιακή δύναμη και τεχνητή νοημοσύνη

Πως και με ποιες πιθανές επιπτώσεις αναδύεται ένα πρωτόγνωρο σύστημα εξουσίας το οποίο στην ουσία αλλάζει και κυρίαρχες πολιτικές φιλοσοφίες

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron