Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

Ποια η νέα εικόνα του ΚΕΦΙΜ

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών παρουσίασε τη νέα του εταιρική εικόνα: Κεντρική θέση στη νέα περίοδο η δυναμική υπεράσπιση της φιλελεύθερης δημοκρατίας

Από: EBR - Δημοσίευση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023

Τη νέα εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Managing Director της Social Mellon και Head of Digital στην Touchpoint Strategies, Κατερίνα Δημητρακοπούλου.
Τη νέα εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Managing Director της Social Mellon και Head of Digital στην Touchpoint Strategies, Κατερίνα Δημητρακοπούλου.

Με μια λαμπρή εκδήλωση το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη, μη κρατική, μη κομματική φιλελεύθερη δεξαμενή σκέψης στην Ελλάδα γιόρτασε χθες στον φιλόξενο χώρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Στην εορταστική εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από την πολιτική, τον επιχειρηματικό και τον ακαδημαϊκό χώρο, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ για τη μέχρι σήμερα πορεία του οργανισμού και παρουσιάστηκε η νέα ολοκληρωμένη εταιρική του εικόνα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην επετειακή εκδήλωση ήταν ο Στέφανος Μάνος.

Την εορταστική βραδιά άνοιξε ο εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου, Νίκος Ρώμπαπας και παρουσίασε η δημοσιογράφος Κική Τσιλιγκερίδου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος ευχόμενος στο Κέντρο να συνεχίσει την αυθεντική, πρωτότυπη και δυναμική πορεία του στο μέλλον σημείωσε ότι οι προτάσεις, οι ιδέες, οι υποδείξεις, η κριτική του οργανισμού πάντοτε συμβάλλουν «ώστε τα πολιτικά πράγματα στον τόπο να έχουν μία καλύτερη ισορροπία.»

Ο Παύλος Χριστίδης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στη δική του τοποθέτηση τόνισε ότι «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους οι οποίοι δημιούργησαν μία δεξαμενή σκέψης που παράγει και ιδέες, και προτάσεις, και πολιτικές που γονιμοποιούν τον δημόσιο διάλογο.»

Συγχαίροντας το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών για την πορεία και τη συνεισφορά του αυτά τα χρόνια, σε μία δύσκολη 10ετία, ο διευθυντής περιεχομένου της Διανέοσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος τόνισε ότι «Μέσα σε αυτήν την γόνιμη διαδικασία το ΚΕΦΙΜ έδωσε το δικό του στίγμα, με τις παρεμβάσεις, τις ωραίες εκδόσεις, τις πολύ ενδιαφέρουσες έρευνες, τις πολύ ωραίες εκδηλώσεις. Είναι μία νηφάλια, ψύχραιμη και χρήσιμη φωνή στον διάλογο για το μέλλον αυτής της χώρας.»

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Αλέξανδρος Σκούρας δήλωσε σχετικά «Με τη συμπλήρωση αυτών των 10 χρόνων παρουσίας και παρέμβασης το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών αλλάζει πίστα. Με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό και πάθος, με σταθερή δέσμευση στις αρχές μας, με κύρος και αξιοπιστία, με πλήρη ανεξαρτησία σκέψης και δράσης, ανεβάζουμε ταχύτητα για να προωθήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τις ιδέες και τις προτάσεις της ελευθερίας στον δημόσιο και πολιτικό διάλογο της χώρας μας. Κεντρική θέση σ’ αυτή τη νέα περίοδο που ανοίγεται, έχει η υπεράσπιση της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Η νέα μας εταιρική ταυτότητα που παρουσιάσαμε σήμερα υπογραμμίζει ακριβώς αυτή μας τη δέσμευση.»

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ένας εκ των ιδρυτών του οργανισμού, Γρηγόρης Βαλλιανάτος εκ μέρους του Volt Greece, η Αλόνα Τατάροβα εκ μέρους του Friedrich Naumann Foundation for Freedom Greece and Cyprus, ο οικοδεσπότης Λεωνίδας Κόσκος εκ μέρους του Hellenic American Union, η Μαίη Ζαννή εκ μέρους της Women Act, ο Μάνος Πιτροπάκης εκ μέρους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Τη νέα εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η Managing Director της Social Mellon και Head of Digital στην Touchpoint Strategies, Κατερίνα Δημητρακοπούλου.

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα εταιρική ταυτότητα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών επισκεφτείτε το www.kefim.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Η Ευρώπη της σιωπηρής πλειοψηφίας αποκτά ερείσματα

Athanase PapandropoulosΑπό: Athanase Papandropoulos

Η ενίσχυση των αποκαλουμένων ακροδεξιών πολιτικών σχηματισμών στις ευρωεκλογές, αποτυπώνουν βαθιές κοινωνικές ανατροπές που κανείς δεν θέλει να δει

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 04/2021 2021

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

04/2021 2021

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

Πλατφόρμα ταλέντων για το ερευνητικό δυναμικό εγκαινιάζει η Ε.Ε.

Πλατφόρμα ταλέντων για το ερευνητικό δυναμικό εγκαινιάζει η Ε.Ε.

Την πλατφόρμα ταλέντων του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας - ERA Talent Platform, η οποία αποτελεί μια καινοτόμο λύση για ερευνητές, ερευνήτριες και ερευνητικά ιδρύματα, εγκαινιάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Οικονομία

Ποιο μέλλον για την εξορυκτική βιομηχανία

Ποιο μέλλον για την εξορυκτική βιομηχανία

«Η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναγνωρίζει, ότι για μακρύ χρονικό διάστημα η υποστήριξη της Πολιτείας σε αυτό τον δυναμικό κλάδο δεν ήταν αντίστοιχη με τη δυνατότητά του κλάδου»

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2024. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron