Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Νέα & Εκδηλώσεις

Ημέρα Καριέρας 2017

Ποιες οι ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους στην εποχή των τεχνολογικών ανατροπών

Από: EBR - Δημοσίευση: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

 Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του Career Day 2017
Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κατά τη διάρκεια του Career Day 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ετήσιο Career Day το οποίο διοργάνωσε το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα, με τη συμμετοχή 16 εταιριών.

Σκοπός του Career Day είναι να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές και απόφοιτους του Hellenic American College να ενημερωθούν για τις προοπτικές καριέρας στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας. Παράλληλα, εκπρόσωποι  εταιριών μπορούν να έρθουν σε επαφή με ταλαντούχους νέους που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά στελεχών στις επιχειρήσεις. 

Oι εταιρείες που συμμετείχαν στο Career Day του Hellenic American College δραστηριοποιούνται επιτυχώς στους κλάδους της πληροφορικής, της τραπεζικής, της μετάφρασης και διερμηνείας, της ασφάλισης, της ψυχικής υγείας, των τροφίμων και ποτών, της εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής και του ανθρωπίνου δυναμικού και ήταν οι: Aims International, Coca-Cola Hellas S.A., Eurobank, Evalion, Hellas Employee Assistance Programs, Kinnick Language schools, Mondelez, NN Hellas, Nobacco, Paspartu, Printec, Protera, Qualco και Randstad. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη εκπρόσωποι του προγράμματος παροχής δωρεάν επιχειρηματικής εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και business coaching, Business Coaching Center, που υλοποιείται απο τη ΜΚΟ PRAKSIS, καθώς και εκπρόσωπος του ReGeneration, του πρωτοποριακού προγράμματος αμειβόμενης απασχόλησης για νέους πτυχιούχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Ο πάντα επίκαιρος J. M. Κeynes

Από: EBR

Ο John Maynard Keynes είναι πάντα  επίκαιρος παρά τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους πιστούς των θεωριών του

Ευρώπη

Ουγγαρία: Μαθήματα Δημοκρατίας και Ευρωπαϊσμού

Ουγγαρία: Μαθήματα Δημοκρατίας και Ευρωπαϊσμού

Η πρωτοφανής πολιτική κινητοποίηση στις ουγγρικές εκλογές της 12ης Απριλίου είναι ενδεικτική ότι υπάρχουν στην ήπειρο πολίτες με δημοκρατικές και ευρωπαϊκές ευαισθησίες

Οικονομία

Η μίζα

Η μίζα

Το αντάλλαγμα της διαφθοράς είναι η “μίζα”. Δυστυχώς η διαφθορά διογκώνεται και υπονομεύει την δημοκρατική οργάνωση κάθε πολιτείας.

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2026. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron