Edition: International | Greek
MENU

Αρχική » Ανάλυση

Σύστημα «bewell» της INTERAMERICAN: νέα αντίληψη για την ασφάλιση Υγείας

Πριν από 30 περίπου χρόνια, στον ασφαλιστικό κλάδο είχε ανοίξει μια νέα, αχαρτογράφητη περιοχή για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Η ΙΝΤERAMERICAN είχε αναγνωρίσει την αναγκαιότητα καλύψεων για την υγεία και είχε διαθέσει, πρωτοπορώντας, τα πρώτα προϊόντα στην αγορά, πριν 30 χρόνια

Από: EBR - Δημοσίευση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σήμερα η INTERAMERICAN οδηγεί την ασφαλιστική προσέγγιση της υγείας σε άλλο επίπεδο με το ανατρεπτικά καινοτόμο για τα ασφαλιστικά πράγματα, νέο Σύστημα Υγείας «bewell».
Σήμερα η INTERAMERICAN οδηγεί την ασφαλιστική προσέγγιση της υγείας σε άλλο επίπεδο με το ανατρεπτικά καινοτόμο για τα ασφαλιστικά πράγματα, νέο Σύστημα Υγείας «bewell».

Πριν από 30 περίπου χρόνια, στον ασφαλιστικό κλάδο είχε ανοίξει μια νέα, αχαρτογράφητη περιοχή για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Η ΙΝΤERAMERICAN είχε αναγνωρίσει την αναγκαιότητα καλύψεων για την υγεία και είχε διαθέσει, πρωτοπορώντας, τα πρώτα προϊόντα στην αγορά, πριν 30 χρόνια.

Το 1998 η εταιρεία, διαβλέποντας ότι οι ανάγκες φροντίδας της υγείας απαιτούσαν μια συνολική διαχείριση, δημιούργησε το πρώτο ασφαλιστικό Σύστημα Υγείας MEDISYSTEM, μια καινοτομία για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που παρέμεινε μοναδικό ως μοντέλο στην Ελλάδα.

«bewell», η νέα προσέγγιση

Σήμερα η INTERAMERICAN οδηγεί την ασφαλιστική προσέγγιση της υγείας σε άλλο επίπεδο με το ανατρεπτικά καινοτόμο για τα ασφαλιστικά πράγματα, νέο Σύστημα Υγείας «bewell». Το σύστημα έρχεται να προσθέσει αξία για τον ασφαλισμένο, δεδομένου ότι τα τυπικά ασφαλιστικά προϊόντα υγείας δεν είναι, πλέον, επαρκή στις σύγχρονες συνθήκες: αύξηση του προσδόκιμου ζωής, νέες ασθένειες, υψηλό κόστος, τεχνολογία στην υγεία.

Το νέο Σύστημα χαρακτηρίζεται από μια σύνθεση μοναδικών γνωρισμάτων, που ανταποκρίνονται στις αναπτυσσόμενες, δυναμικές - τα σημερινά δεδομένα και δεν αφήνουν κανένα ζήτημα ασφάλισης της υγείας αναπάντητο, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία για τον ασφαλισμένο.

Το «bewell» βασίζεται σε προωθημένη λογική, με την οποία παραμετροποιούνται οι ανάγκες και δυνατότητες κάθε ατόμου, οικογένειας και κοινωνικής ομάδας, κάνοντας εφικτή μια ασφάλιση υγείας για όλους και σε κάθε ηλικία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, εξαιρετικά ευέλικτο και απολύτως ανθρωποκεντρικό Σύστημα Υγείας.

Η πρωτοποριακή δομή

Το «bewell» βασίζεται σε τρεις πυλώνες για πληρέστερη ασφάλιση υγείας και καλύτερη ποιότητα ζωής, οι οποίοι είναι:

-Η εξατομικευμένη ασφάλιση προσιτού κόστους, μέσω πλήθους συνδυαστικών επιλογών (εκατοντάδων). Το συμβόλαιο συνδιαμορφώνεται από την εταιρεία και τον πελάτη και οι καλύψεις προσαρμόζονται στις πραγματικές ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητές του.

-Η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες μέσω υποδομών και συνεργασιών, που εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου ιατρικές, διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και υποστηρίζονται με ολοκληρωμένη αντιμετώπιση περιστατικού.

-Η δυνατότητα διαμόρφωσης ενός υγιεινού τρόπου ζωής, βασισμένου στην πρόληψη (διατροφή, σωματική άσκηση, υγιεινή και ανάπτυξη γνώσεων για την υγεία).

Το Σύστημα Υγείας «bewell» περιλαμβάνει έξι τομείς επιλογών: ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, επείγοντα περιστατικά, επιδόματα υγείας, νοσηλεία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, νοσηλεία μόνο μετά από ατύχημα και φάρμακα.

Ο μεγάλος αριθμός δυνητικών συνδυασμών και οι νέες καλύψεις, σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες εκπτώσεις σε οικογενειακή ασφάλιση, καθώς και τις εκπτώσεις που είναι σχετικές με τον τρόπο πληρωμής και τους συνδυασμούς καλύψεων, υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα κάθε συμβολαίου. Το «bewell» έχει μια προσιτή λύση για κάθε άτομο, σε κάθε ηλικία, αναδεικνύοντας το δικαίωμα στην υγεία και στην ποιότητα ζωής για όλους.

Κέντρο αναφοράς των έξι τομέων εφαρμογής του Συστήματος Υγείας «bewell» της INTERAMERICAN αποτελεί η γνωστή Γραμμή Υγείας 1010 της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γνώμη

Βρετανική Ταπείνωση

Από: EBR

Με την κατάθεση νομοσχεδίου με το οποίο αλλάζει μονομερούς όρους της Συμφωνίας του περασμένου Οκτωβρίου για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Βρετανία προέβη σε μια τριπλή ταπείνωση

Ηλεκτρονική Έκδοση Τρέχοντος Τεύχους: 01/2020 2020

Περιοδικό

Τρέχον Τεύχος

01/2020 2020

Δείτε τα παλαιά τεύχη
Συνδρομή
Διαφημιστείτε
Ηλεκτρονική Έκδοση

Ευρώπη

SURE: Προστασία θέσεων εργασίας και εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία

SURE: Προστασία θέσεων εργασίας και εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία

Η Επιτροπή χαιρετίζει την ενεργοποίηση του μέσου SURE, το οποίο θα παράσχει χρηματοδοτική στήριξη ύψους έως 100 δισ. EUR για την προστασία των θέσεων εργασίας και των εργαζομένων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού

Οικονομία

Οι ιδεολογικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης

Οι ιδεολογικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης

Με βάση τις μέσες τιμές ενοικίασης, η αντικειμενική αξία στο Κολωνάκι έπρεπε να είναι σήμερα 2.520 ευρώ/ τ.μ. και όχι 4.000 ευρώ/ τ.μ. που έχει ορίσει το υπ. Οικονομικών

EURACTIV.com - Feeds

All contents © Copyright EMG Strategic Consulting Ltd. 1997-2020. All Rights Reserved   |   Αρχική Σελίδα  |   Disclaimer  |   Website by Theratron